Valitse kieli

Valitse kieli

Om CAT KIT

Kognitiv Affektiv Træning (KAT) er en metode til at inspirere og strukturere samtaler mellem mennesker omkring tanker, følelser og adfærd ved hjælp af et sæt nøje tilrettelagte værktøjer under fællesbetegnelsen KAT-kassen.

KAT-kassen blev oprindeligt udviklet i Danmark til børn og unge indenfor autismespektret, og i over ti år har det inspirerende materiale fremmet gensidig dialog, selvindsigt og øgede kompetencer for brugerne.


Erfaringen med KAT-kassen har vist, at det er et værdifuldt hjælpemiddel i arbejdet med social kommunikation for en række målgrupper både indenfor normal- og specialområdet. I Skandinavien anvendes KAT-kassen af pædagoger og lærere i Folkeskolen, indenfor specialundervisningen, på døgn- og behandlingsinstitutioner og i psykiatrien.


Psykologer anvender materialet i kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og voksne. Metoden er særdeles velegnet til personer med autismespektrumtilstande, OCD, ADHD, adfærds- og følelsesmæssige forstyrrelser og lignende tilstande.


KAT-kassen tilbyder en visuel struktur, når opgaven er at opklare, at opnå selvindsigt, at formidle personlige oplevelser og ikke mindst at finde nye hensigtsmæssige handlemuligheder. Materialet findes i dag i en trykt version og som app på ni forskellige sprog.

 

 

Read about: App Box

Courses

Valitse päivämäärä

About us

CAT-kit.com is a private limited company
established in August 2004 by:

 

VAT Number: 28100981.
Address: c/o Avnsbjergvej 50, 4174 Jystrup
Phone: (+45) 3052 8769.
E-mail: [email protected]
 

CAT-kits for the Scandinavian countries are assembled at and sent from Paletten, Autisme Centre Storstrøm.   

Contacts